Nieuws

Uitverkocht én uit de steigers

17 februari 2016
Dit is een moment..... Vandaag zijn de eerste woningen in cluster 2 en 3 uit de steigers. Wat een plaatje! De woningen in cluster 1 en 4 + de appartementen zijn óók verkocht. Dus voor alle toekomstige bewoners bij deze: Een échte blik in de toekomst van jullie nieuwe thuisfront.… Lees meer »

Uitnodiging Start Verkoop zaterdag 28-11-2015, 10 -15 uur

11 november 2015
De laatste 13 woningen van Life in the Woods, de parel op de hei, gaan in verkoop op zaterdag 28 november 2015. U bent van harte uitgenodigd. De ontwikkelaar, de aannemer en de makelaar zijn aanwezig om het project toe te lichten. Bovendien kunt u een kijkje nemen bij de… Lees meer »

Wij gaan de 11 appartementen bouwen!

17 juni 2015
Alle opschortende voorwaarden zijn vervuld en dat betekent dat er gebouwd kan worden! Op dit moment staan er handtekeningen voor 9 van de 11 appartementen. De aannemer bereidt zich voor en nodigt de toekomstige bewoners na de zomer uit voor een feestelijke start. Heeft u in interesse in een appartement… Lees meer »

Start bouw eerste fase

31 maart 2015
start bouw eerste fase en het moois wat nog gaat komen Start bouw cluster 2 en 3 Vrijdag bediende wethouder Fluitman de kraan waarmee een kelder van ruim 20 ton op z’n plaatst werd gezet. De bouw van de eerste 14 indrukwekkende woningen Life in the Woods is gestart! Er… Lees meer »

Nu in verkoop; riante appartementen

6 februari 2015
De buitengewoon riante appartementen zijn nu volop in verkoop. • Woonoppervlakte appartement van ca. 146 tot ca. 148 m². • Woonoppervlakte penthouse van ca. 173 tot ca. 195 m² koopsom inclusief keuken en volledig ingerichte badkamer en toilet. • 1 of 2 privéparkeerplaatsen in de parkeerkelder onder het gebouw. •… Lees meer »

Het succes van Life in the Woods

28 januari 2015
Het succes van Life in the Woods: Woningen 100% verkocht, appartementen Nu in verkoop De bosvilla’s en de twee-onder-een-kapwoningen in Life in the Woods zijn 100% verkocht. De woningen worden op maat en naar wens gerealiseerd door de aannemer. Het sein Start Verkoop wordt binnenkort gegeven. De verkoop van de… Lees meer »

De appartementen

18 december 2014
Stand verkoop De appartementen zijn nu in verkoop. De bouwnummers 6 tot en met 11 staan onder optie. De bouwnummers 1 tot en met 5 zijn vrij. Bekijk de ruime appartementen. Een appartement op maat Life in the Woods is een kleinschalig project van 11 riante appartementen met terras op het… Lees meer »

De bosvilla’s en twee-onder-één-kapwoningen

12 december 2014
Stand verkoop De woningen zijn allen besproken en op een enkele na is er getekend voor iedere woning. In samenwerking met de aannemer Van Arnhem Bouwgroep wordt elk huis opgeleverd op basis van de persoonlijke wensen van de toekomstige bewoners. Planning De omgevingsvergunning ligt ter inzage bij de gemeente en… Lees meer »

De voorverkoop is gestart

26 mei 2014
Afgelopen dinsdag is onder grote belangstelling gestart met de voorverkoop van 6 vrijstaande bosvilla’s, 8 twee-onder-één-kapwoningen en 11 appartementen Life in the Woods. Vanaf nu is het dan ook mogelijk een woning of appartement te reserveren en alvast een eerste stap richting de aankoop van een woning of appartement te… Lees meer »

Uitnodiging Nieuwbouwdag Kerckebosch

3 april 2014
Zaterdag 12 april a.s. doet Kerckebosch Zeist mee aan de Landelijke Nieuwbouwdag; de open huizen route voor nieuwbouw projecten. Bezoekers zijn van 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom in het Informatiecentrum Kerckebosch voor meer informatie over de vernieuwing van de wijk Kerckebosch, het actuele woningaanbod en de nieuwe voorzieningen.… Lees meer »