Locatie en omgeving Life in the Woods

Wonen in Life in the Woods is wonen middenin de natuur in het mooiste buurtje van Kerckebosch: Op de Hei. Leven, ontspannen, spelen en opgroeien in het groen. Op uw eigen plek, in de woning die bij u past en waar u zich thuis voelt. In een wijk met scholen, voorzieningen, winkels en meer. Ideaal gelegen. Het centrum van Zeist en het station zijn vlakbij. Net als het schitterende nationale park de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Gewoon naast de deur.

Zeist combineert de ontspannen sfeer van een dorp met de voorzieningen van een kleine stad. Een gevarieerd winkel- en restaurantaanbod en diverse cultuur- en sportvoorzieningen zoals een bioscoop, theater, bibliotheek, zwembad, golfbaan en tennisbanen. Zeist biedt verder volop keuze op het gebied van onderwijs en zorg en beschikt over een eigen ziekenhuis.

Historische panden, schitterende monumenten, Slot Zeist en het bosachtige karakter maken van Zeist een unieke en zeer aantrekkelijke locatie. Zeist ligt in het hart van het land. Dichtbij Utrecht en perfect bereikbaar door een eigen station, uitvalswegen naar de A12 en A28 en goede busverbindingen. En vanzelfsprekend is er een uitgebreid fietspadennetwerk. Vanuit Kerckebosch is het centrum van Zeist net 10 minuten fietsen.

Klik hier om naar de pagina over het Utrechts landschap te gaan.

Delen:
Zeist
Zeist
Life in the woods | Nieuwbouw Kerckebosch Zeist

Routeplanner

Plan je route naar de locatie van het project door een vertrekpunt in te voeren bij “Van”. Klik vervolgens op “Toon route”.

Van:
Naar:
,
Delen: