Kerckebosch Zeist

Life in the Woods is onderdeel van een algehele gebiedsontwikkeling met de naam Kerckebosch, een prachtige vernieuwde wijk aan de oostkant van Zeist. Voor de uitvoering van de plannen richtten de gemeente en Seyster Veste de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) op. WOM werkt samen met projectontwikkelaars zoals Synchroon aan het levensloopgeschikt maken van deze wijk. Nieuwe of verbeterde voorzieningen komen in een bosrijke wijk waarin 800 – 1000 woningen in verschillende prijsklassen en types worden ontwikkeld. Het stedenbouwkundig concept gaat uit van het ontwikkelen van meerdere buurtjes met ieder hun eigen kwaliteiten.

Meer informatie over de ontwikkelingen in Kerckebosch is terug te vinden op www.kerckeboschzeist.nl

Zes gebieden

Het masterplan Kerckebosch Zeist bestaat uit zes nieuwe woongebieden. Elke buurt heeft een eigen karakter en uitstraling die zich onderscheiden door de omliggende natuur, een park, de heide, door architectuur en door de inrichting van de buitenruimte. Op de hei is één van de zes buurten en ligt, zoals de naam al doet vermoeden, letterlijk op de hei. (link naar situatie op site van Kerckebosch)

Life in the woods, in het woongebied Op de Hei

Ons plan Life in the Woods ligt in het gebied Op de Hei. Ruim wonen in het heide- en boslandschap voor mensen die kiezen voor een kleinschalige ontwikkeling en eigentijdse architectuur.
Voor een twee-onder-één-kapwoning of bosvilla bent u bij Life in the Woods aan het juiste adres. Indien u zelf een villa in deze buurt wilt bouwen kunt u terecht bij het Informatiecentrum Kerckebosch.

Delen:
"life in the woods", "Kerckebosch Zeist"
Life in the woods | Nieuwbouw Kerckebosch Zeist
Life in the woods | Nieuwbouw Kerckebosch Zeist
Delen: